Turneringer

Kom til short game test 9/9 - alle er velkomne

onsdag d. 5. september 2018 kl. 14:59

DGU Short Game Test

”En konkurrerende leg og træning i det korte spil”

Den 9. september 2018 kl. 10.00

For alle klubbens medlemmer.

DGU Short Game er en nyere spilform i golfspillet udviklet i samarbejde med Thomas Bjørn, tidligere hovedsageligt henvendt til juniorer. Men fra i år har man udvidet målgrupperne, til at henvende sig bredt til alle golfspillere, uagtet hcp. og erfaring. Nu er det så tredje gang vi i Horsens vil afholde en lille hyggelig turnering eller runde om man vil.

Vi var 18 deltagere til challengen den 24. april, 16 deltagere den 20. maj samt 20 deltagere d. 24. juni til test. Alle synes at det er lærerigt og sjovt.

Hvad er DGU short game for en størrelse? Som navnet angiver på engelsk, er det det korte spil. Der er 8 discipliner, der giver point efter præcision. Eksempelvis det lange put, et 15 meters put, med 4 forsøg og i hul giver 5 point, indenfor 1 meter 3 point, 2 meter 2 point og 3 meter 1 point. Hertil har disciplinerne en bonus hvis kriterier opfyldes. Læs evt. meget mere om DGU Short Game her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/dgu-short-game

Det korte spil er sjældent det man får trænet mest, på trods af at på banen, er det ca. 50 procent af ens slag der er i en radius af 50 meter fra hullet. DGU Short Game er en hyggelig og spændende måde at få mere gang i den del af spillet. Blandt de 18 deltagere i vores Challenge, var der i hvert fald ingen tvivl om hvor godt det havde været. Derfor vil Horsens Golfklub nu også tilbyde dig mere af dette som medlem.

Den 9. september 2018 afholdes der DGU Short Game test kl. 10.00.

Tilmelding sker gennem golfbox, senest 7. september 2018. Vi mødes ved starter huset kl. 9.50 hvor der deles scorekort ud og man bliver sat i bold. Spillet foregår på green, indspilsgreen og bunker/pitch område. Alt efter antallet af deltagende, tager turneringen 1½ til 2 timer.

Håber vi ses til en sjov event!

På vegne af Horsens Golfklub

Rasmus Steiniche E-mail: rascal@live.dkTlf. 2614 1836