Nyt fra Sekretariatet

torsdag d. 1. oktober 2009 kl. 16:16

Så er vi nået til oktober og sæsonen går på hæld. Der har været utroligt travlt i vores klub igennem hele sæsonen, hvilket er rigtig dejligt. Det ser også ud til at travlheden fortsætter i oktober, men det afhænger selvfølgeligt af vejret.

BANEN:

Som Chefgreenkeeper Karsten Schmidt skrev i sidste uge på hjemmesiden er det af yderste vigtighed at vi passer på banen i den vejrtype, vi kan forvente  på denne årstid. Karsten Schmidt skrev om skader på greens efter jernslag. Igen i går onsdag fandt vi et nyt turfmærke – denne gang på hul 3 – NU SKAL DET STOPPE -. Hvis du som medlem har viden om, hvem der gør disse ting, så er vi meget lydhøre, og vil tage de nødvendige skridt overfor vedkommende.

Vi holder øje med banen og vil indstille kørsel med buggies, så snart det bliver for vådt.

BEGYNDERORDNING 18 huls banen:

Fra mandag d. 5. oktober indfører vi vores begynderordning, så medlemmer i handicap 54 og derunder kan spille på 18 huls banen ifølge med et medlem, hvis handicap er max. 36.

Karsten