Turneringer

Jysk Holdturnering - Royal Unibrew Golf 2010

mandag d. 16. november 2009 kl. 09:13

Har du lyst til at deltage i denne holdturnering, skal du skrive dig på en af listerne i klubhuset.

Der er 6 spillere på et hold. Men der vil altid være afbud og lign., så der vil altid være brug for flere interesserede spillere.

Forudsætningen for at der tilmeldes et hold er, at der kan udpeges en holdkaptajn. Holdkaptajnen er selvskreven spiller på holdet. Er du interesseret i tjansen som holdkaptajn, må du meget skrive det på listen.

Tilmeldingen af hold forudsætter ligeledes at min. 8 medlemmer heraf min 2 damer ønsker at spille på holdet.

Turneringsbetingser

Hulspil over 18 huller, 6 spillere - 2 damer & 4 herrer på hvert hold. 1 mixed foursome + 4 singler (1., 2. og 3. single herrer samt 4. single damer.

Herrerne spiller fra gul tee og damerne fra rød.

Der spilles i følgende rækker:

B-rækken

Herrer laveste hcp. 10,5 & damer hcp. 13,0.

C-rækken

Herrer laveste hcp. 16,5 & damer 20,0.

D-rækken

Herrer laveste hcp. 22,5 & damer hcp. 27,0.

(Bemærk - sidste tilmelding er den 30. november 2009)

Hjemmeside adressen for Royal Unibrew Golf er http://www.royal-golf.dk/westabcd/ , hvor du kan læse mere.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jan Rye, tlf. 4020 8079 eller e-mail: jan@sport.dk