Stor succes med åbent hus i Horsens Golfklub

tirsdag d. 23. marts 2010 kl. 07:54

Søndag d. 21. marts åbnede Horsens Golfklub anlægget for nye potentielle medlemmer.

50 personer tog imod tilbuddet om at prøve golfens forunderlige verden. I Cafe Golfert blev der budt velkommen af Formand Per Offersen og efterfølgende fortalte Club Manager Karsten Sørensen og Sportschef  Jan Rye om medlemskaber, Horsens Golfklub, regler m.v Derefter tog trænerne og de mange frivillige fat med instruktion på Driving Range og spil på klubbens dejlige par 3 bane.

De mange deltagere fik en dejlig dag på trods af den stærke blæst. Arrangementet sluttede af med kaffe og lækkert bagværk fra Cafe Golfert.

Horsens Golfklub fik ca. 25 indmeldelser på dagen og forventer flere i den kommende uge baseret på de tilkendegivelser man fik fra de mange fremmødte.

Klokken 14 indbød juniorudvalget til informationsmøde for klubbens juniorer, hvor trænere og ledere redegjorde for klubbens planer for året med træning, turneringer og junioruge med meget mere. Sæson 2010 kommer til at emme af aktivitet for vore mange unge mennesker. Se mere herom i de løbende informationer på www.horsensgolfklub.dk under juniorsiden.

Et nyt tiltag i klubben er sandkassegolf. Kl. 15 indtog de helt unge fra 5 år og opefter Cafe Golfert for at høre om sandkassegolf. Et tiltag, hvor golfen leges ind. Juniorudvalget og træner Jan Rasmussen vil tage sig af denne spændende aktivitet. Cafe Golfert var fyldt til bristepunktet af forventningsfulde unge mennesker og deres ligeså håbefulde forældre.