Turneringer

Årets turneringer 2010

tirsdag d. 6. april 2010 kl. 20:24

Kære medlemmer

Der er et par nye tiltag i forbindelse med årets turneringer i Horsens Golfklub.

Player of the year

Fra i år vil alle klubturneringer tælle med til den nye titel: Player of the year.

Det foregår på den måde, at man tjener point for hver turnering, man deltager i afhængig af placeringen i den aktuelle turnering.

Turneringer i år spilles i 3 rækker, A, B og C, alle fælles for herrer og damer:

I A-rækken tildeles 30-28-26-25-24 osv. ned til 1 point.
I B-rækken tildeles fra 25 point.
I C-rækken tildeles fra 20 point.

Player of the year vil så være den spiller, som efter sæsonens turneringer har scoret flest point. Vinderen hædres på klubbens generalforsamling.

Østjydsk Golfring - Ring Masters

Som en udvidelse af samarbejdet med klubberne i Østjydsk Golfring indføres en fælles turnering som kommer til at hedde ’Ring Masters’.

Hver af de 4 klubber skal afholde minimum 2 kvalifikationsturneringer for egne medlemmer, som godt kan være allerede eksisterende turneringer. De 16 bedste kvalificerer sig til finalen.

I 2010 er finalen henlagt til Hedensted Golfklub d. 21. august. Der spilles i 4 rækker i finalen A-B-C + junior. I Horsens Golfklub bliver point opnået som beskrevet ovenfor under Player of the year  i følgende 4 turneringer den afgørende kvalifikation:- Åbningsturnering- Tee Time Spar Nord- Pinsemorgenturnering- Horsens By’s Ærespokal

Synoptik Cup 2010

Fokus på klubbens turneringer
Dansk Golf Union og Synoptik er gået sammen om at skabe Danmarks største golfturnering for bredden, nemlig Synoptik Cup. Synoptik Cup er en turnering for den voksne breddespiller, som spilles i fem handicapgrupper fra handicap 42 og nedefter. Synoptik Cup tager udgangspunkt i golfklubbernes egne turneringer, så du samler point til Synoptik Cup ranglisten, når du deltager i de turneringer, din klub har valgt skal tælle til Synoptik Cup. Når turneringerne er færdigspillede, kåres der en vinder i hver af de fem handicapgrupper. De fem vindere udgør klubbens Synoptik Cup hold. I Horsens Golfklub er det de under Østjydsk Golfring nævnte turneringer samt Turneringen Royal Unibrew, som er tællende.

Forsvar af klubbens ære
Klubbens Synoptik Cup hold drager herefter i kamp for golfklubben. Der spilles først fem landsdelsfinaler den 18. september, hvorfra de to bedste Synoptik Cup hold kvalificerer sig til finalen. Finalen spilles den 3. oktober i Trelleborg Golfklub, og her kæmper de ti kvalificerede golfklubber om titlen som vinder af Synoptik Cup 2010. Udover æren får vinderne også hver et Arosa Golfophold med ledsagere. Se mere under Præmier på DGU’s hjemmeside, link står herunder.

Turneringsbetingelser
Alle golfspillere, der er fyldt 19 år og har et handicap på 42 eller lavere, kan opnå point på Synoptik Cup ranglisten og således kvalificere sig til klubbens Synoptik Cup hold. Den enkelte golfspiller kan kun kvalificere sig til Synoptik Cup holdet i sin hjemmeklub. Læs mere på DGU’s hjemmeside: http://www.dguplus.org/synoptikcup

Jan Rye, Sportschef