Invitation til Golfens Dag søndag d. 25. april 2010

fredag d. 9. april 2010 kl. 13:27

Horsens Golfklub slår søndag 25. april dørene op for alle, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten. Åbent hus-arrangementet i Horsens Golfklub er et led i den landsdækkende Golfens Dag, som i år afholdes for tredje gang.

Golf har ry for at være svært tilgængelig og en sport for de få, men klubbens navn vil gerne slå en pæl gennem fordommene og inviterer derfor alle indenfor for at vise, at golfsporten kan være helt nede på jorden – selv om boldene flyver højt.

Der er følgende program for dagen:

Kl. 11.00 Velkomst i Cafe Golfert v. Formand Per Offersen
Kl. 11.10 Club Manager fortæller om Horsens Golfklub, medlemskab m.v.
Kl. 11.25 Sportschef Jan Rye fortæller lidt om golfens historie, regler m.v.
Kl. 11.40 Introduktion på Driving Range v. Pro Graham Oakley
Kl. 12.30 Spil på Par 3 banen ifølge med erfarne klubmedlemmer.
Kl. 13.45 Afslutning i Cafe Golfert, hvor Horsens Golfklub er vært for en kop kaffe.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og 125 af landets golfklubber, som på dagen inviterer nysgerrige sjæle indenfor til en dag i golfens univers. Alle interesserede børn og voksne vil på dagen få en introduktion til golfspillet og en chance for selv at opleve suset, når golfbolden rammes. Så kom og slå en skævert søndag 25. april – det er ligetil!

Læs mere på www.golfensdag.dk

Sekretariatet