Program for Stjernegolf-arrangement 28.-29.5.2010

onsdag d. 26. maj 2010 kl. 15:12

Programmet for fredag den 28. maj:

GolfAid:
Golfaid Galla arrangementet er et super hospitality-arrangement, hvor dagen starter med en golfturnering – den såkaldte Stjerne-Am, hvor sponsorernes gæster spiller en golfturnering med de deltagende stjerner i eksklusive rammer.

Kl. 09.30 Stjene-AM Golfturnering.

Programmet for lørdag den 29. maj

Publikum er meget velkomne - der er gratis entré for hele familien.

Show- og stjernefodbold på Søndergade!Team GolfAid udfordrer Horsens SIK´s elitedamer.

CityHorsens og eventhorsens.dk præsenterer i samarbejde med GolfAid opvisningskamp kl. 11-12.

Der spilles i 3 x 15. min. Kampen speakes af Tommy Poulsen, sportsredaktør på Horsens Folkeblad.

Kampen dømmes af den populære skuespiller Joachim Knop.

Program i Horsens Golfklub:

Kl. 10-12 Finale i Kids Cup.

Kl. 13.30 Stjernegolfmatchen starter i Horsens Golfklub. Her er der mulighed for at følge deltagerne rundt på banen.

Kl. 18.30 Præmieoverrækkelse og afslutning

ALLE ER VELKOMNE. Gratis entré.

Du har bl.a. mulighed for at møde:

Anders Hansen, Tom Kristensen, Morten Andersen, Lars Christiansen, Sofie Lassen-Kahlke, Flemming Østergaard, Jan Gintberg og mange flere.

Læs alt om Stjernegolf her.

Læs om Kids Cup Golf her.

Med venlige golfhilsener

Sekretariatet