Banen

Vinterbane 2010

onsdag d. 17. november 2010 kl. 09:32

På grund af de meget fugtige og vandlidende forhold ude på 18 hullers banen er sommergreens og teesteder lukket for spil i vinterperioden. Der spilles altså til vintergreens fra vinterteesteder.

Det betyder samtidig at der skal spilles fra slagmåtter der forefindes i klubhuset.

Forbuddet mod buggies og trolleys opretholdes og det er fortsat vigtigt, at I minimerer sliddet på banen ved at sprede færdslen og ikke går de samme steder hver gang.

Spil til vinterbane betyder en væsentlig spillemæssig forringelse og beslutningen er da også udskudt så længe som muligt. Golfbanen i Horsens har nogle naturgivne forudsætninger der vanskeliggør vinteråbne sommergreens (læs evt. uddybende indlæg –”hvorfor vintergreens?”).

Greens på kortbanen er til gengæld åbne hele året og sommerteesteder er fortsat åbne på kortbanen.

Håber på Jeres forståelse.

HedeDanmark Greenkeeping – Horsens

Karsten Schmidt – Skov- og Landskabsingeniør