Fritspilsordning fortsætter i 2011

ATTRAKTIVT TILBUD TIL

MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder og Horsens

Bestyrelserne i de 5 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 5 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2011 er 700 kr.

På kontoret købes et fritspilsbagmærke, som bæres synligt.

Mærket kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 5 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til ½ greenfee i de øvrige 4 klubber.

Fritspilsmærket er personligt (forsynet med navn, klubnummer og fritspilsnummer) og kan ikke overdrages til andre. Hvis bagmærket bliver misbrugt, vil det blive inddraget og misbruget blive indberettet til hjemmeklubben.

Spillere med fritspilsmærke skal indskrive sig i en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring.

Fritspilsbagmærket kan bestilles fra 1. december 2010 (julegave idé) og leveres fra medio december. Mærkerne bestilles på info@horsensgolf.dk

Betaling af fritspilsbagmærket sker via opkrævning med 1. rate kontingent 2011 eller efterfølgende faktura.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: info@horsensgolf.dk eller pr. tlf. 7561 5151.

Af hensyn til kontorets arbejdsgang, vil der blive lavet fritspilsmærker én gang om ugen, og kort kan afhentes på kontoret torsdag-eftermiddage.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Odder Golfklub,

Himmelbjerg Golfklubog Horsens Golfklub.