Kom og bak os op i denne weekend

fredag d. 23. september 2011 kl. 13:29

Jeg er så heldig, at jeg skal spille med i Faxe Kondi Tour Finalen her i Horsens Golfklub d. 24. og 25. sept. 2011, det glæder jeg mig rigtig meget til.

Det er kulminationen på sæsonens mange rangslisteturneringer i kampen om flest rangslistepoint og de mange timers træning.

For mig er det rigtig stort at få lov at spille. Derfor håber jeg selvfølgelig at rigtig mange kommer ud og bakker os op. Christian Lind er jo også med fra Horsens Golfklub.

Det bliver skønt at spille en så vigtig turnering på hjemmebane.

For nogle er sæsonen næsten slut, men jeg vælger at sige, at 1. oktober begynder en ny sæson, en ny træningsperiode med fysisk, mental og teknisk træning, så jeg er klar, når turneringer går i gang igen til foråret.

Heldigvis har vi jo super forhold her med vores driving range og indendørs lokale. Så hvis nogen går rundt og keder sig i vinter, er jeg altid klar på en runde golf.

Til sidst vil jeg gerne give en kæmpe tak klubben og medlemmerne for den store opbakning jeg altid får og en lige så stor tak til greenkeeperne for det helt fantastiske arbejde de har lavet med banen op til denne her turnering.

Jeg er stolt af at spille i Horsens Golfklub.

Du kan finde deltagerne samt startlisterne her:

Faxe Kondi Tour Finale drenge
Faxe Kondi Tour Finale piger