Klubmesterskab Hulspil – Damer og Herrer

torsdag d. 27. oktober 2011 kl. 08:48

Torsdag d. 13. okt. 2011 – en flot, varm og solrig eftermiddag skulle jeg ud at spille finale mod Eva Panduro. Det blev en utrolig lige match, hvor Eva vandt på hul 23 (hul 5 i omspil). Det var en rigtig hyggelig runde, vi havde, og jeg vil hermed igen ønske Eva tillykke med Klubmesterskabet.

Lørdag d. 22. okt. 2011 var det Jacob Madsen vs. Christian Lind. Der var lagt op til en god og spændende match på en lige så flot og solrig dag, hvor jeg havde fået lov at gå caddy. Christian Lind kom bedst fra start men desværre ville boldene – helt utraditionelt for Christian – ikke den rigtig vej til koppen, og Jacob Madsen ramt alt og boldene trillede lige i hul. Jacob lukkede og slukkede matchen efter forrygende flot spil på hul 14 – Tillykke til Jacob med klubmesterskabet og tillykke til Christian med den flotte anden plads.

Stephanie Astrup