Turneringer

Regionsgolf Veteraner og Seniorer

onsdag d. 23. november 2011 kl. 13:28

Har du lyst til at deltage i denne holdturnering, skal du skrive dig på en af listerne i klubhuset. Du kan også sende en mail til info@horsensgolf.dk, så skal vi nok skrive dig på listen.

Der er 6 spillere på et hold. Men der vil altid være afbud og lign., så der vil altid være brug for flere interesserede spillere.

Er du interesseret i tjansen som holdkaptajn, må du meget skrive det på listen. Holdkaptajnen er selvskreven spiller på holdet.

Tilmeldingen af hold forudsætter ligeledes at min. 8 medlemmer heraf min 2 damer ønsker at spille på holdet.

Turneringsbetingelser

Hulspil over 18 huller, 6 spillere - 2 damer & 4 herrer på hvert hold. 1 mixed foursome + 4 singler (1., 2. og 3. single herrer samt 4. single damer)

Herrerne spiller fra gul tee og damerne fra rød.

Der spilles i følgende rækker:

VETERAN C-rækken

Alderskriterier - Herrer 65 år & damer 60 år.

Senior A-rækken

Alderskriterier - Herrer 55 år & damer 50 år.

Senior B-rækken

Alderskriterier - Herrer 55 år & damer 50 år.
(Bemærk - sidste tilmelding er den 12. marts 2012)

Du kan se turneringsbestemmelserne her.

Hjemmeside adressen for Regionsgolf Vest Senior og Veteraner er http://west.regionsgolf-danmark.dk/ hvor du kan læse mere.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Michael Schreiber, tlf. 2099 3637 eller e-mail: schreiber.horsens@gmail.com