Alt til Golfferien i Malaga - SkanGolf

tirsdag d. 29. november 2011 kl. 09:19

Støt vores juniorafdeling - Book golf & bil i Malaga gennem SKANGOLF.

Går du og tænker på snart at skulle et smut ned til Costa del Sol, så tage et kig på SKANGOLF's nye koncept som kan betyde en god besparelse på den samlede pris på golfrejsen.

.... og så støtter du samtidig Horsens Golfklub's juniorafdeling.

Nyt koncept indenfor golfrejser

SkanGolf's nye koncept bygger på at man selv booker et billigt fly over internettet, og derefter booker hotelophold, billeje og greenfees hos SkanGolf.

For er man villig til selv at bruge tid på at finde et low cost fly, ja så gør man jo allerede her den første besparelse.

Den næste besparelse gør du ved SkanGolf's lave priser på tilbud, der alle ligger godt under gennemsnittet for den samme ferie solgt som pakkerejse.

Dansk webside og kundeservice

Både websiden og kundeservice er dansk, og der kan også bookes greenfees til discount priser på mere end 40 baner, deriblandt 9-huls baner hvor også begyndere er velkomne, og helt op til de kendte mesterskabsbaner og femstjernede golfanlæg.

Topservice til medlemmer

SkanGolf lover at tage sig rigtig godt af vores medlemmer nede på Costa del Sol, og påpeger den gode og personlige service der kan ydes, og den fordel det er at deres personale dagligt er til stede på kysten, og aldrig er længere væk end en opringning.

Læs mere på

www.SKANGOLF.com