Turneringer

Regionsgolf 2013

tirsdag d. 27. november 2012 kl. 12:03

Du kan nu tilmelde dig til Danmarks største holdturnering for klubgolfere

Mange golfspillere har på et tidspunkt i deres liv dyrket en eller anden form for konkurrenceidræt, og måske savner spændingen og intensiteten ved at deltage på et hold. Kun de færreste er dygtige nok til at spille sig ind på et af klubbens divisionshold, men så er der Regionsgolf.

Er du fuldgyldigt medlem af golfklubben og har du lyst til at deltage i denne holdturnering, kan du tilmelde dig via golfbox.

Der er 6 spillere på et hold. Men der vil altid være afbud og lign., så der vil altid være brug for flere interesserede spillere.

Forudsætningen for at der tilmeldes et hold er, at der kan udpeges en holdkaptajn. Holdkaptajnen er selvskreven spiller på holdet. Er du interesseret i tjansen som holdkaptajn, må du meget skrive det i bemærkninger i golfbox (vi mangler p.t. til A-holdet samt C-holdet)

Ved evt. overtegning på et eller flere af de respektive hold vil holdkaptajnerne tage stilling til hvem der deltager.

Tilmeldingen af hold forudsætter ligeledes at min. 8 medlemmer heraf min. 2 damer ønsker at spille på holdet.

Turneringsbetingelser

Hulspil over 18 huller, 6 spillere - 2 damer & 4 herrer på hvert hold. 1 mixed foursome + 4 singler (1., 2. og 3. single herrer samt 4. single damer.

Herrerne spiller fra gul tee og damerne fra rød.

Der spilles og tilmeldes hold i følgende rækker:

Senior B

Herrer skal være fyldt 55 år & damer 50 år inden udgangen af 2013.

A-rækken
Herrer laveste hcp. 4,5 & damer hcp. 6,0

B-rækken
Herrer laveste hcp. 10,5 & damer hcp. 13,0.

C-rækken
Herrer laveste hcp. 16,5 & damer 20,0.

D-rækken
Herrer laveste hcp. 22,5 & damer hcp. 27,0.

Tilmelding af hold i de enkelte rækker forudsætter at der senest den 5. december 2012 på hvert hold er 2 damer og 4 herrer og der er fundet en holdkaptajn.

Hjemmeside adressen for Regionsgolf kan du finder her (Senior & Veteran Vest samt A B C D Vest), hvor du kan læse mere.