Iben Tinning - Foredrag i golfklubben

fredag d. 14. december 2012 kl. 12:12

Onsdag d. 6. marts kl. 19 – 21 kommer Iben Tinning til Horsens Golfklub og holder foredrag.

Entre kr. 50,00.

Iben Tinning vil med udgangspunkt i sine erfaringer fra en lang sportskarriere på absolut topniveau forsøge at give inspiration og motivation til at turde sætte sig mål i livet.

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem Horsens Golfklub og Sundhedsteamets Oplysningsforbund.

• Sæt dig mål og hav mod til at sige dem højt.

• Kæmp for succes.

• Lev livet som du har lyst, og ikke som det forventes.

Dette er Iben Tinnings ord på, hvordan man når de mål, man sætter i sit eget liv.

Iben Tinning er kognitiv performance coach, mindfullness-instruktør og i

gang med PGA-uddannelsen.

Hun er Danmarks mest vindende kvindelige golfspiller gennem tiderne. Hendes 14 år lange karriere på Europa Touren og den amerikanske tour blev i december 2010 afsluttet med en sejr i Dubai Omega Masters. Iben har gennem karrieren vundet 6 turneringer, sluttet 58 gange i top-10 og toppede i sæsonen 2005 som nr.1 på Europas Order of Merit, og hun har desuden deltaget fire gange på Europas hold i Solheim Cup.

Iben har i samarbejde med sine to fætre Steen og Ben samt sin træner James Petts udgivet to golf instruktionsdvd´er og skrev i 2006 bogen ”Turde-ville-vinde” i samarbejde med Marianne Engelbrechtsen.

Iben er gift med Lasse og sammen har de sønnen Mads på seks år.

Iben Tinning vil give inspiration og motivation til at turde sætte sig mål i livet og indse værdien af at sige dem højt. Det kræver mod at være tro mod sig selv og kæmpe mod kræfter som manglende selvværd, jantelov mm., men sejrene og tilfredsheden er desto større.

Iben vil gennem sit foredrag illustrere den synergieffekt, man kan opnå gennem smittende adfærd, og beskrive hvordan den rette attitude kan føre til øget succes og velvære.

Gennem flere års mentaltræning og nu som coach for andre golfspillere har Iben set vigtigheden i og effekten af at få skabt harmoni mellem karrierer, familie og fritid. Hvordan opnår vi dette i en verden med stadig større konkurrence, pres på den enkelte og ”andre begrænsninger”?

Tilmelding til Horsens Golfklub på tlf. 75615151, eller til Sundhedsteamets Oplysningsforbund på tlf. 23233711, eller på www.suof.dk