Pay and Play skilte

onsdag d. 8. maj 2013 kl. 10:44

En del af vore medlemmer har undret sig over, at skiltene med Pay and Play er fjernet ved Silkeborgvej.

Det betyder IKKE at vi er stoppet med Pay and Play – tværtimod vil vi øge markedsføringen af dette produkt på anden vis.

Horsens Kommune har modtaget en klage fra ejeren af en mark i Hansted og har derfor med rette bedt os om at tage skiltene ned. Kommunen har ret. Ejeren har en ide om, at der kan foretages golfaktiviteter på marken og er måske misundelig over at andre råder over en rigtig golfbane.

Man kan dog undre sig over fremgangsmåden fra klageren – det er en tidligere god samarbejdspartner, hvor Horsens Golfklub igennem årene har indkøbt rigtig mange golfbaneprodukter, buggies m.v. til et stort beløb. Denne trafik er naturligvis stoppet fra d.d.

Udbred gerne det glade budskab om Pay and Play i Horsens Golfklub.