Gæsteordning på par 3 banen

fredag d. 29. maj 2009 kl. 09:19

Endnu et godt tilbud til medlemmerne af Horsens Golfklub.

Tag 3 venner med på Par 3 banen.

Alle klubbens medlemmer med DGU kort kan, mod betaling af almindelig greenfee, medtage op til 3 personer, der ikke er golfspillere, på Par 3 banen. I må gerne dele 1 sæt udstyr, men vi anbefaler at der lejes udstyr i Proshoppen (pris for udstyr+trolley kr. 50,-). Der betales greenfee ved skranken i klubhuset, man indskriver sig i greenfeebogen med tydelig angivelse af, hvem man er gæst hos. Greenfeebeviser medtaget på banen, så baneservice kan kontrollere at alt er i orden.

HUSK – Det er klubmedlemmets ansvar at alt foregår på en sober måde uden gene for andre golfspillere.

Bemærk:
Ordningen træder i kraft 1. juni.
Ordningen gælder ikke efter kl. 17.00 om onsdagen, da vi her har begynderprøver.

Har du spørgsmål til ordningen er du velkommen til at kontakte Karsten på tlf. 7561 5151.

Sekretariatet