Naturvandring - guidet tur i Bygholm Enge 3/6-13

tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 13:36

Et stort område mellem Nørre Strand og Horsens Golfklub er blevet gendannet som vådområde og hermed er der skabt et fantastisk naturområde for fugle, dyr og planteliv.

I området er der etableret gang og cykelstier, opsat udkikstårne og borde/bænkesæt, samt informationstavler m.m.

Turen arrangeres i samarbejde med Sundhedsteamet Horsens Sundhedshus.

Kom og hør om livet i Bygholm Enge, og oplev engen og ådalen i dens nye, "oprindelige" udformning. Vi guides på turen af naturvejledere fra Danmarks Naturfredningsforening.

Vi mødes ved Samkørselspladsen (lige før nedkørsel til motorvejen mod Århus) på Silkeborgvej kl. 17.30. Turen vil tage ca. 2,5 time. Medbring evt. en lille madpakke.

Kom i praktisk tøj og gerne gummistøvler eller andet fodtøj, som tåler vand.

Hunde i snor må deltage.

Der udleveres en kildevand ved turens start.

Pris kr. 50,00

Tilmelding foregår på suof.dk her.

Yderligere oplysning fås hos Marianne Christensen, tlf. 2323 3711 eller på mc@suof.dk