Turneringer

Østjydsk Golfring - Ring Masters

onsdag d. 22. maj 2013 kl. 17:28

Der afholdes kvalifikationsturneringer i hver klub, idet hver klub selv beslutter antal turneringer.

I 2013 er kvalifikationsturneringerne 23. juni i forbindelse med Horsens By`s Ærespokal.

De 4 bedst placerede i hver række er kvalificeret til finalen.

Finalen afholdes hvert år på den 3. søndag i august måned, med gunstart kl. 09.00. I 2013 er det d. 18. august. Der spilles i Odder Golfklub.

Navne og medl.nr. på kvalificerede spillere til finalen skal fremsendes senest den 1. august  til den arrangerende klub.

Tilmelding er bindende, og i tilfælde af sygdom skal næste kvalificerede spiller deltage i finalen.  Alle finalister skal spille i det aktuelle HCP på finaledagen, og det kan have den virkning, at en spiller flyttes til den række, som er den rette for spillerens HCP. Startlisten oprettes i Golfbox, og alle resultater skal opdateres i golfbox.

Der spilles slagspil i A-rækken, og stableford i øvrige rækker.

A-rækken er for spillere med HCP 0,0 - 17,9,

B-rækken 18,0 - 27,9,

C-rækken 28,0 - 42,0

Hver række er for både herrer og damer.

Der er præmier til vinder, nr. 2 og nr. 3 i hver række.

Sidste års RingMaster-vinder i hver række er kvalificeret til at forsvare titlen næste år, dog forudsat at spilleren på finaledagen fortsat spiller i samme række.

Alle deltagere i finalen modtager bespisning af Østjysk Golfring.