Turneringer

Forbundsmesterskab i Handigolf

onsdag d. 10. juli 2013 kl. 13:04

Årets Forbundsmesterskaber for alle handigolfere under DHIF afvikles i år i det jyske, nærmere bestemt i Horsens, i dagene 7.-8. september 2013.

Mesterskaberne afvikles over 2 x 18 huller henholdsvis 2 x 9 huller, og der vil blive mulighed for træningsrunde fredag den 6. september. Bestilling af dette foregår direkte til Horsens Golfklub på info@horsensgolf.dk. Se golfbox for ledige tider.

Mesterskaberne er åbne for alle Special Olympics-spillere og alle paragolfere med EDGA-godkendelse. Spillere med over 35,9 i handicap kan maksimalt få tildelt 54 slag.

Vi spiller i følgende rækker – dog slår vi rækker sammen, hvis der ikke er mindst tre deltagere – og for alle gælder, at det registrerede golfhandicap skal være registreret senest fire uger inden turneringen.

Paragolfere (med EDGA-godkendelse)

Række og handicapinterval       Matchform

A:   < 0 –  9,4                            Slagsspil (netto og brutto)

B:   9,5 – 18,4                           Slagsspil (netto og brutto sammen med A)

C: 18,5 – 35,9                           Stableford (netto)

D: 36,0 – 54,0                           Stableford (netto) – 9 huller

Special Olympics

Række og handicapinterval      Matchform

A:   < 0 –  18,4                         Slagsspil (netto og brutto)

B: 18,5 – 35,9                          Stableford (netto)

Sidste tilmeldingsfrist er 21. august 2013 kl. 12:00.

Turneringsfee er 100 DKK per deltager (som er turneringsfee til DHIF)

Greenfee er 500 DKK per deltager.

Tilmelding skal ske via Golfbox.

Der er mulighed for at bestille grill-buffet lørdag aften som betales med tilmelding (dette gøres via golfbox ved tilmelding)

Vi er ved at se på indkvartering.

Husk at jeres golfklub skal være medlem af DHIF – kan tjekkes på www.dhif.dk (idræt/Golf/Klubber). Jeres klub kan nemt blive medlem ved at henvende sig til undertegnede.

Kontaktperson i Horsens Golfklub: Bjarne Pedersen, Horsens Golfklub tlf. 2219 9184 email: golfforalle@gmail.com

DHIF

Jens Alstrup/Golfudvalget