Fritspilsordning 2014

ATTRAKTIVT TILBUD TIL

MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg og Horsens

Bestyrelserne i de 6 klubber (Østjysk Golf Ring) har endnu engang indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 6 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2014 er kr. 800,-.

På kontoret købes et fritspilsbagmærke, som bæres synligt.

Mærket kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 6 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til kr. 200,- i greenfee i de øvrige 5 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Fritspilsmærket er personligt (forsynet med navn, klubnummer og fritspilsnummer) og kan ikke overdrages til andre. Hvis bagmærket bliver misbrugt, vil det blive inddraget og misbruget blive indberettet til hjemmeklubben.

Spillere med fritspilsmærke skal indskrive sig i en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring. Hos Himmelbjerg Golfklub sker indskrivningen i ProBox24, hvor vejledningen følges (vælg VIL BETALE FOR, herefter vælges ÆNDRE PRIS. Angiv fritspilsordning og indtast dit ØGR-nummer).

Betaling af fritspilsbagmærket sker via opkrævning med 1. rate kontingent 2014 eller efterfølgende faktura.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: info@horsensgolf.dk eller pr. tlf. 7561 5151.

Har du allerede fritspilskort for 2013 overføres dette automatisk til 2014.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Odder Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub og Horsens Golfklub.