Fritspilsordning 2015

ATTRAKTIVT TILBUD TIL

MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Århus og Horsens

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 7 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2015 er kr. 800,- (samme pris som i 2014 men med 1 klub mere)

På kontoret købes et fritspilsbagmærke, som bæres synligt.

Mærket kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til kr. 200,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Fritspilsmærket er personligt (forsynet med navn, klubnummer og fritspilsnummer) og kan ikke overdrages til andre. Hvis bagmærket bliver misbrugt, vil det blive inddraget og misbruget blive indberettet til hjemmeklubben.

NYT: Spillere med fritspilsmærke skal logge sig på Golfbox/Probox24 i de respektive klubber og bekræfte deres tid. Der er ikke længere en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring. Det hele foregår via tidsbestilling/bekræftelse.

Betaling af fritspils bagmærket sker via opkrævning med 1. rate kontingent 2015 eller efterfølgende faktura.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: info@horsensgolf.dk eller pr. tlf. 7561 5151.

Har du allerede fritspilskort for 2014 overføres dette automatisk til 2015.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Odder Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Horsens Golfklub.