Boldopsamlingsturnering 29/3-15

onsdag d. 18. marts 2015 kl. 10:16

Kære medlemmer

Vores driving range opsamler kæmper ikke alene med at kunne samle bolde pga. den våde undergrund, vi kæmper også med, at flere tusinde bolde forsvinder.

Derfor afholdes der søndag den 29. marts 2015 en "boldopsamlingsturnering" - hvor vi forsøger at tilvejebringe de fleste af disse bolde.

Vi mødes alle på driving rangen kl. 9.00/9.30 til en kop kaffe og "en lille en".

Fra kl. 9.30 til ca. 11.30 samler vi bolde på driving rangen hvorefter vi får en lille frokost. Efter boldopsamlingen afholdes der en 9-huls stablefordturnering på Par 3-banen med gunstart kl. 12.30.

Vi håber, at der mindst er 36 der har lyst til at deltage i arrangementet.

Tilmelding via Golfbox www.horsensgolfklub.dk, hvor du kan anføre om du både samler bolde og spiller eller du blot har mulighed for at samle bolde.

Vi ved godt at det er kort frist - men vi håber du kan alligevel. Det plejer at være rigtig hyggeligt - så mød op og hjælp os :-)

Tidligere år har vi været omkring 40 personer som samlede omkring 40.000 bolde, til en værdi af ca. kr. 2,70 pr. stk! - dvs. et ca. beløb på kr. 108.000,-.

Sekretariatet