Golfens dag 19. april

mandag d. 13. april 2015 kl. 15:00

Prøv en sport hvor alle kan være med

Søndag den 19. april er der mulighed for at få stillet nysgerrigheden. For hvad er golf egentlig for en størrelse? Er det god motion og er det nemt at komme i gang?

Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår. Uanset alder og kondition. Så glem alt om dyre medlemskaber og lange ventelister - de findes praktisk talt ikke længere. Kom og prøv om golf er noget for dig.

“Vores golfklub” holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten. Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og prøv kræfter med driver, jern og putter. I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold.

Program fra kl. 10.00-13.00:

• Velkomst
  • Træning i at slå bolde
  • Spil på banen
  • Information i caféen, hvor vi er vært ved en forfriskning
Golf gi'r dig motion, naturoplevelse, socialt samvær og ikke mindst - man får udfordret sig selv.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Golfens Dag 2015.

Læs mere på www.golfensdag.dk eller på Golfens Dag's facebookprofil.