Turneringer

Ringmaster finale 2015

tirsdag d. 4. august 2015 kl. 08:21

Onsdagsturneringens stilling pr. 8.7.2015 er kvalifikation til Ring Master Finalen (Årlig fællesturnering i Østjydsk Golfring).

Information om Ringmasters:

Ring Master er en fællesturnering mellem klubberne i Østjysk Golfring,

Hedensted, Juelsminde, Horsens, Himmelbjerget, Skanderborg, Aarhus og Odder.

Turneringsfinalen finder sted på skift i de enkelte klubber, og afvikles hvert år den 3. søndag i august (I 2015 er den dog flyttet til søndag d. 6. september, pga. Made in Denmark samt klubmesterskaber.)

Finalen i 2015 afvikles den 6. september i Skanderborg Golfklub med gunstart kl. 9.00.

Fra hver klub deltager 4 A-række spillere, 4 B-række spillere og 4 C-rækkespillere. Kvalifikationen foregår i de enkelte klubber. Ud over disse 7 x 12 spillere, har vinderne fra det foregående år ret til at deltage, forudsat at denne spiller stadig opfylder de krav, der stilles til den aktuelle række.

A-rækken HCP 0,0 - 17,9

B-rækken HCP 18,0 - 27,9

C-rækken 28,0 - 42,0

I A-rækken spilles der slagspil og stableford i de øvrige rækker.

Alle finalister skal spille i det aktuelle HCP på finaledagen, og det kan have den virkning, at en spiller flyttes til den række, som er den rette for spillerens HCP.

Startlisten opretttes i Golfbox, og alle resultater bliver opdateret i golfbox.

Der er intet gebyr for deltagerne i finalen og bespisningen denne dag afholdes af Østjysk Golfring.

Spørgsmål kan rettes til Karsten Sørensen, tlf. 7561 5151.