Turneringer

Race 2 AL-Bank finalen

tirsdag d. 29. september 2015 kl. 08:30

Søndag den 27. september afviklede vi årets afsluttende turnering i Race2AL-Bank (onsdagsturneringerne)

Cuttet var lavet efter  sidste onsdagsmatch den 23. september. 49 spillere havde kvalificeret sig, 36 i A rækken og 13 i B rækken. Efter ønske fra flere spillere var turneringen for første gang over alle 18 huller.

Vi startede op i lidt diset og koldt vejr men hen ad formiddagen blev der et ideelt golfvejr.

I turneringen var der indlagt 2 konkurrencer. På hul 3 var der malet en gul streg i midten af fairway. Det drejede sig om at komme tættese på stregen. Ikke bare tæt på, men direkte på stregen kom:

Kim Thomsen

Kim blev præmieret med en flaske rødvin.

Jonas Kølbæk, fra Arbejdernes Landsbank, som spiller i hcp 0,1, havde udfordret alle spillere på hul 11. Det drejede sig om at komme tættere på flaget end Jonas i første slag. Ud af de 49 spillere var der 6 som kom tættere end Jonas. De blev alle præmieret med en æske bolde.

Resultatet af turneringen blev:

A-rækken:

Klaus Jensen med 37 point

Runner up Kennet Jensen med 37 point, højere hcp.

B-rækken

Michael Kokholm med 37 point

Runner up Jens Fyhn med 32 point

Der var præmier til de 5 første i A rækken og de 3 første i B rækken.

Efter turneringen var Arbejdernes Landsbank vært ved en flot buffet.

Til alle I ”onsdagsspillere” skal der lyde en rigtig stor tak for jeres fremmøde igennem den forløbne sæson.

Ligeledes skal der lyde en rigtig stor tak til Arbejdernes Landsbank for deres flotte sponsorat af forplejning og flotte præmier. Håber at vi kan fortsætte i 2016.

Erik Larsen