Program for Stjernegolfarrangement 2009

mandag d. 15. juni 2009 kl. 15:52

Fredag den 19. juni
GolfAid Galla:
Golfaid Galla arrangementet er et super hospitality-arrangement, hvor dagen starter med en golfmatch – den såkaldte Stjerne-Am, hvor sponsorernes gæster spiller en golfmatch med de deltagende stjerner i eksklusive rammer.

Kl. 09.45 Stjerne-Am Golfmatch

Lørdag den 20. juni

Publikum er meget velkomne - der er gratis entré for hele familien.

Kl. 10.30     Helikopteren lander med de fire holdkaptajner for stjernerne:
                 Morten Andersen
                 Thomas Sørensen
                 Lars Christiansen
                 Sofie Lassen-Kahlke

Kl. 11.00      Stjernematchen starter. Her er der mulighed for at følge deltagerne

rundt på banen.

Kl. 12.00     Pokerturnering med kendisser i Event Carrieren.

Kl. 17.30     Præmieoverrækkelse og afslutning

ALLE ER VELKOMNE. Gratis entré.

Du har bl.a. mulighed for at møde:

Thomas Sørensen, Morten Andersen, Lars Christiansen, Sofie Lassen-Kahlke, Flemming Østergaard, Jan Gintberg, Rene Dif og mange flere.

Stjernegolf samler penge ind til syge børn i Danmark.

Stjernegolf er en golfmatch hvor 40 inviterede sportsstjerner, skuespillere, tv-stjerner, politikere, musikere mv. dyster om titlen som den uofficielle Danmarksmester blandt de danske stjerner og kendisser. Matchen er aldrig kedelig, når et bredt udvalg af Danmarks stjerner slippes løs på slap line. Det er ikke altid at spillet følger med ambitionerne, hvilket ikke gør matchen kedeligere at følge!

I alt vil 40 af landets stjerner og kendisser kæmpe både om den individuelle titel i Stjernegolf samt i en holdkamp om retten til at donere checken til Rigshospitalets BørneUngeProgram.

Læs mere på www.stjernegolf.dk

Med venlige golfhilsener