Sport i Horsens d. 13. juni 2009

onsdag d. 24. juni 2009 kl. 09:07

Lørdag d. 13. juni havde City Horsens inviteret til Sport i Horsens, hvor idrætsforeninger kunne præsentere deres klub overfor byens befolkning.

Horsens Golfklub tog naturligvis udfordringen op, og vi havde en stand på Søndergade, som vi kunne være stolte af.

Vi fik via vores konkurrencer og uddeling af rugbrød fra Cafe Golfert kontakt til rigtig mange mennesker.

Standen præsenterede klubben, ProShoppen, Cafe Golfert samt Golf for Alle. Vi havde telte, restaurationsvogn, puttegreen og buggies med, så der blev lagt mærke til klubben.

Takket være mange frivillige hjælpere kunne dette arrangement lade sig gøre – TAK for det.

Horsens Golfklub havde 2 konkurrencer på standen.

Puttekonkurrence:
Vinder af prøvemedlemsskab af Horsens Golfklub (værdi 2200 kr.): Ib Jensen, Horsens
Vinder af gavekort til Cafe Golfert (værdi 500 kr.): Frederik Bergene-Hansen, Horsens
Vinder af gavekort til ProShoppen (værdi 500 kr.): Rune Bergsby, Tørring

Gæt hvor mange tees der var i glasset:

Vinder af 3 fl. vin blev Carl Erik Brandt, Horsens

Vinderne får direkte besked fra Horsens Golfklub.

Vi havde en dejlig dag på Søndergade. Tak til City Horsens for et godt arrangement – vi deltager gerne til næste år.

Sekretariatet