Turneringer

Opstart onsdagsturneringerne

torsdag d. 14. april 2016 kl. 08:12

Stille og roligt nærmer tiden sig hvor onsdagsturneringen skal starte op igen. Vi håber at rigtig mange igen i år vil møde op.

Vi starter onsdag den 20. april kl. 17.30. Tilmelding i Golfbox.
Husk at komme i god tid.

Samtidig vil vi opfordre alle de som er sat i handicap i 2014 og 2015 til at melde sig til turneringen. Kom ud og prøv kræfter med hullerne 1 til 9. I vil lære en masse af de erfarne spillere som stiller op. Ikke nok med det, i vil sikkert også knytte nogle nye venskaber og få styrket jeres golfnetværk.

Vi vil opfordre alle de ”gamle” onsdagsspillere til at tage godt imod de nye spillere, hjælp dem og vejled dem med at forstå regler og etikette. I skal faktisk opfatte jer selv som mentor for disse nye medlemmer.

Præmieoverrækkelse:
Når der er 50-60 mennesker i lokalet, er det klart at det er svært at få ørenlyd  under præmieoverrækkelsen. Derfor vil vi i år afholde én samlet præmieoverrækkelse (onsdagsturneringen samt kaninturneringen) som afsluttes med et samlet hurra råb for dagens vindere.

Efter mange år som turneringsleder har Jens Gammelgaard valgt at stoppe. Han bliver erstattet af Henrik Myhre.

I år har vi valgt at droppe Race2AL-Bank . I stedet spiller vi normale turneringer frem til den 5. oktober.  Alle de, som har deltaget i onsdagsturneringerne, vil blive indbudt til en afslutningsmatch den 9. oktober hvor AL-Bank er sponsor ved et traktement og præmier.

Har du spørgsmål til onsdagsturneringerne kan du henvende dig til Erik Larsen, tlf. 5357 7239 / pr. mail: liseriklarsen@stofanet.dk eller til kontoret på tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk

På gensyn den 20 april.

Erik Larsen