STJERNEGOLF/GOLFAID afviklet med stor succes

onsdag d. 24. juni 2009 kl. 10:13

For andet år i træk var Horsens Golfklub vært for Stjernegolf d. 20.-21. juni, hvilket vi som klub er meget stolte af.

Alene formålet med arrangementet giver denne stolthed. Allerede fredag kunne Søren Bach formand for GolfAid konstatere, at der var indsamlet 1.mill. kr. til kræftsyge børn i Danmark.

Mange af stjernerne mødte op i starten af ugen for at spille prøverunder på vores dejlige bane.

Fredag gik det løs med Stjerneam, hvor firmaer spillede med en stjerne – 32 firmahold benyttede lejligheden til dels at få en god golfoplevelse dels at støtte et fantastisk godt formål.

Lørdag gik det løs med Stjernegolf. 44 kendisser spillede golf fra kl. 11.00 og 5 timer frem. Holdkaptajnerne blev standsmæssigt fløjet ind til banen med CASA`s helikopter. Foran klubhuset var den store eventcarrier sat op. Eventcarrier er en stor lastbil med indbygget restaurant, mødelokale og udsigtsbalkon – rigtig flot.

Igen var klubbens trofaste hjælpere i gang. 60 frivillige brugte 2 dage af deres fritid til at hjælpe klubben – uden denne støtte ville det ikke være muligt at gennemføre et sådant arrangement. TAK.

Horsens Golfklub har modtaget stor ros fra alle sider for den indsats, der er blevet ydet.

Andre frivillige var de 44 caddies, der hjalp spillerne rundt på banen. De unge mennesker havde en god oplevelse sammen med stjernerne og mange har allerede udtrykt ønske om at deltage en anden gang. Tak til naboklubberne for deres bidrag med caddies.

Læs artikler fra Tee-time:

Stjerneparade i Horsens

Stjerner spillede Street Golf

Stjernegolf rundede millionen

Claus Flensborg vandt Stjernegolf

Læs artikler fra Horsens Folkeblad:

Stjernegolf samlet 1 mio. Horsens Folkeblad- 21.6.2009

Se vejrudsigten 19.6.09 med Stjernegolf