Åbent hus i Horsens Sundhedshus d. 22.6.09

onsdag d. 24. juni 2009 kl. 12:04

Horsens Golfklub`s medlemmer var d. 22. juni inviteret til rundvisning i Horsens Sundhedshus.

Vi blev modtaget af Niels Rosendahl og Marianne Christensen samt mange af medarbejdere/indehavere af klinikker i Horsens Sundhedshus.
Vi fik en fin information om huset, lavede konkurrencer med fine præmier fra de forskellige klinikker.

Vi blev vist rundt i de flotte træningssale, Clinique Unique, Unique Massage, Klinik for fodterapi, HØREbutikken, Privathospitalet v. Aksel Holm, kiropraktorerne Sundhedshuset samt Svane Apoteket.

Efter rundvisningen var Horsens Sundhedshus vært for et traktement bestående af jordbær og champagne. Dejligt.

Tak til Horsens Sundhedshus for en dejlig aften.

I nærmeste fremtid vil der blive annonceret med en ny rabataftale, som Horsens Golfklub og Horsens Sundhedshus har indgået.

Sekretariatet