2 x Hole-in-one

tirsdag d. 20. september 2016 kl. 12:43

2 x Hole-in-one - Horsens Golfklub på samme dag, i samme bold og samme hul

17 millioner golfslag…

….var ikke det to golfspillere i Horsens Golfklub havde brug for, da de stod for et mindre golf-mirakel, nemlig en dobbelt hole-in-one i samme gruppe spillere på samme hul. Men de 17 mio. golfslag er, hvad man ifølge amerikanske golfeksperters beregninger statistisk set skal slå, før man kan opnå det som disse to dygtige, og yderst heldige, golfspillere fra Horsens Golfklub præsterede søndag d. 18/9 2016.

De to spillere var på en runde hyggegolf med to andre spillere, da der indtraf noget nær et mindre mirakel på golfbanens 8 hul. Hullet er et 145 meter par 3 hul med en højt hævet green omgivet af bunkers, og det betragtes med rette af lokale og udenbys spillere som et af banens allersværeste huller.

Dennis Holm valgte et 6 jern, og slog et perfekt slag der gik i en fin kurve fra højre mod venstre lige mod pinden. Jens Peter Nielsen valgte en modsat strategi, og slog et 5 jern med en let kurve venstre mod højre, også lige mod pinden. Pga. højdeforskellen kunne ingen se hvor boldene lagde sig til ro, men alle fire spillere var enige om at de måtte ligge tæt på hullet, og jokede med at de nok begge var gået i hul. Med overbevisningen om at der nu forestod 2 mulige birdie-putts for begge spillere gik de tilfredse op mod green.

Deres overraskelse og reaktion var naturligvis en blanding af eufori og chok da de finder begge bolde i hullet. Det blev til en dag de og deres spillepartnere aldrig vil glemme.

Og så er det ikke engang første gang det sker i Horsens! Den 13/9 2005 præsterede to spillere fra klubben det samme, men denne gang på banens 14-hul ….der må være noget i vandet i Horsens!”