Golfhæftet 2018

torsdag d. 26. oktober 2017 kl. 14:36

Kære medlem,

Nu har vi Golfhæftet 2018 til salg i klubben!

Når du køber Golfhæftet i klubben, støtter du os samtidig, idet vi får provision på alle kort, vi sælger.

Vi har en ny kampagne fra Golfhæftet som går fra den 23. marts - 1 maj.

Med Golfhæftet kan du spille mange runder rundt om i både Danmark og 12 andre lande, du får tilgang til over 900 baner som du må spille til halv greenfee en gang om året.

Hvis du køber Golfhæftet nu mellem den 23/3 -1/5 får du desuden en golfhandske fra Wilson med i købet. Hvem har ikke brug for en ny handske nu når sæsonen starter?

Køber du Golfhæftet inkl. PLUS så har du mulighed til at spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.com eller i Golfhæftet APP. Du kan se tiderne 14 dage frem.

Golfhæftet 2018 koster 450 kr. pr. stk. og inklusive PLUS 649 kr. pr. stk.

Tilbuddet gælder indtil 1.5.2018.

Køb Golfhæftet og støt Horsens Golfklub!

Henvend til Karsten eller Susanne på mail info@horsensgolf.dk eller personlig henvendelse i klubben.