Karsten blev Årets Club Manager

onsdag d. 8. november 2017 kl. 11:12

GAF Danmark (Golfens administrative forening) har på sit årsmøde torsdag d. 2. november 2017 uddelt de traditionelle 2 GAF priser.

En pris til Årets Golf Manager og en pris til Årets Golf Sekretær.

GAF har indstiftet disse priser for at gøre opmærksom på det store arbejde som det administrative personale udfører i de danske golfklubber. Og for at give et skulderklap til dem som har ydet en ekstra indsats i året der er gået.

I 2017 gik prisen Årets Golf Manager til Karsten Sørensen, Horsens Golfklub

Indstillingen lød som følger:

Har varetaget jobbet som Club Manager i Horsens Golfklub i 10 år. Klubben har klaret sig godt på trods af den såkaldte krise i samfundet og golfsporten. God udvikling såvel på forenings- som på den kommercielle del. Kontinuitet i klubben – alle medarbejdere har lange ansættelsesforhold – gælder Pro – restauratør – greenkeepere samt administrativt personale. Har bestået Diplomuddannelse i GolfManagement.

Karsten har vendt medlemsudviklingen til netto fremgang – Stået for afvikling af 2 store DGU turneringer – Rekord på nettoindtjening på sponsorater som nu er kr. 1.mill. og sørget for rekord på salg afvikling af Company Days til i år kr. 400.000 – sørget for at Horsens er udnævnt til handicapvenlig golfklub.

Hovedvægten ligger på begrebet værtskab, som har høj prioritet i alle led af klubben.

Klubben er veldrevet med mange medlemmer og gæster – god økonomi og en god egenkapital.

Et stort tillykke til Karsten.