Nyt fra Sekretariatet

onsdag d. 5. august 2009 kl. 13:20

Ferietiden er ved at være ovre for de fleste. Vi håber I har haft en god sommer. Sekretariatet er nu fuldt bemandet igen efter afholdt ferie. Selv om der har været ferie har der været utroligt travlt i klubben. Mange greenfeegæster og mange af vore egne medlemmer har været flittige gæster på banen. Dejligt.

Hede Danmark har arbejdet hårdt for at pleje banen hen over sommeren. Der har været en utrolig vækst i græsset med nogle gener til følge- Der henvises til nyhedsbrev fra Karsten Schmidt på hjemmesiden.

August måned bliver meget travl med klubmesterskaber og Nordisk Mesterskab i Rotary Golf. Desuden skal I være opmærksomme på klubturneringen Royal Unibrew d. 16. august. Husk tilmelding.

Klubmesterskabet d. 29-30. august: I skal være opmærksomme på følgende ved tilmelding – turneringen er af administrative årsager opdelt i 2. I skal finde den turnering, hvor jeres række indgår. Har I spørgsmål så ring til sekretariatet. Skulle du være kommet på en fejlliste, skal vi nok få jer ind i den rigtige række.

Nordisk Mesterskab i Rotary Golf bliver ikke så stort et arrangement som forventet. Bemærk – Der spilles i Horsens Golfklub torsdag d. 20. og lørdag d. 22. august. Vi har åbnet banen for almindeligt spil fredag d. 21. august. I kan også spille d.20. og 22. august uden for de reserverede tider.

Karsten Sørensen