Turneringer

DGU Short Game test - for alle

tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 10:31

DGU Short Game Test

”En konkurrerende leg og træning i det korte spil”

Den 20. maj 2018 kl. 10.00

For alle klubbens medlemmer.

Den 24. april 2018 afholdtes i Horsens Golfklub DGU Short Game Challenge. DGU Short Game er en nyere spilform i golfspillet udviklet i samarbejde med Thomas Bjørn, tidligere hovedsagligt henvendt til juniorer. Men fra i år har man udvidet målgrupperne, til at henvende sig bredt til alle golfspillere, uagtet hcp. og erfaring.

Vores Challenge blev afholdt med kort varsel, da rygtet havde spredt sig at vi i Horsens Golfklub gik med planer om at tilbyde konceptet. Da denne sæsons Challenge skulle afholdes inden 30. april, for at kvalificere sig til landsfinalen ved Golfsixes i Odense og grundet rygtet havde der bredt sig et ønske om at kunne have mulighed for kvalifikation, rykkede vi hurtigt med kort tilmeldings frist. Det uagtet blev vi alligevel 18 deltagere og fik derved kvalificeret spiller i 8 af de 12 mulige rækker.

Hvad er DGU short game så for en størrelse? Som navnet angiver på engelsk, er det det korte spil. Der er 8 discipliner, der giver point efter præcision. Eksempelvis det lange put, et 15 meters put, med 4 forsøg og i hul giver 5 point, indenfor 1 meter 3 point, 2 meter 2 point og 3 meter 1 point. Hertil har disciplinerne en bonus hvis kriterier opfyldes. Læs evt. meget mere om DGU Short Game her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/dgu-short-game

Det korte spil er sjældent det man får trænet mest, på trods af at på banen, er det ca. 50 procent af ens slag der er i en radius af 50 meter fra hullet. DGU Short Game er en hyggelig og spændende måde at få mere gang i den del af spillet. Blandt de 18 deltagere i vores Challenge, var der i hvert fald ingen tvivl om hvor godt det havde været.

Derfor vil Horsens Golfklub nu også tilbyde dig mere af dette som medlem.

Den 20. maj 2018 afholdes der DGU Short Game test kl. 10.00.

Tilmelding sker gennem golfbox, senest 18. maj 2018. Vi mødes ved starter huset kl. 9.50 hvor der deles scorekort ud og man bliver sat i bold. Spillet foregår på green, indspilsgreen og bunker/pitch område. Alt efter antallet af deltagende, tager turneringen 1½ til 2 timer.

Håber vi ses til en sjov event!

På vegne af Horsens Golfklub

Rasmus Steiniche