Horsens Golfklub  
 
Print

Hotel Korning Kro

 

Indbegrebet af tradition og hyggelig stemning.

Hos Hotel Korning Kro – Horsens, har vi hyggelige hotelværelser til gode priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle værelser er indrettet med fokus på hygge og komfort. Når du booker et hotelophold, er du altid garanteret afslappende og rolige omgivelser.Vi ligger tæt på skov, strand og mange golfbaner. Her findes tryghed, ro og harmoni. Har du lyst til at opleve mere liv, end den fredfyldte natur vi har at byde på, ligger hotellet kun ti minutters kørsel fra det pulserende Horsensianske byliv. Her kan du udnytte de mange shopping-muligheder eller spise på en af byens mange restauranter.Den centrale geografiske placering er en stor fordel: tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde. Tæt ved Århus - Horsens – Hedensted – Vejle - Billund, hvor oplevelserne er mange, og spænder fra smuk natur – store koncerter til sport og kulturelle oplevelser.

 

Restauranten summer af hygge og varme.

Vi er kendt for vores klassiske danske retter, med et strejf af køkkenets fantasi, samt høje kvalitet. Vor faguddannede kokke elsker at være kreative og udforske menuer og smagssammensætninger, der er med til at gøre vores retter lidt bedre end andre. Alle tjenere og kokke er enten faguddannede eller elever.

Vi sætter en ære i at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer af høj kvalitet. Vi stiller nemlig krav til vores råvarer – Vi har siden starten fokuseret på gode og ærlige madoplevelser, fortrinsvis af lokale råvarer, samt hjemlig hygge, en afslappet atmosfære og ordentlig betjening. For os er servicering af gæsterne altid 1. prioritet. Det er vores mål at alle skal føle sig hjemme i vores hyggelige og indbydende restaurant.

Hvis du er på udkig efter en god restaurant eller spisested i Horsens, så kig forbi, og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Prøv også Køkkenchefens egen gourmet menu...

 Med udgangspunkt i de aller bedste og friskeste Premium råvarer, kræser køkkenchefen om dem. Det gør han for at kreerer en dejlig velsmagende menu til Jer.

Serveres kun 1. fredag i måneden mod forudbestilling onsdagen før.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

 

 

Hotel Korning Kro
Korningvej 143, Korning
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
7567 3569

hotel@korningkro.dk

 

korningkro.dk/