Advokatgruppen

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma med kontorer i både Horsens, Aarhus og Fredericia. Herudover arbejder en af vores advokater i Tyrkiet. Vi er i alt ca. 80 medarbejdere og 25 advokater.

Horsens-afdelingen har hjemme i Bastian-bygningen på Emil Møllers Gade 41, hvor ca. 25 medarbejdere har deres daglige gang.

Vi bistår med rådgivning både inden for erhvervsretten og privatlivets forhold.

Vi rådgiver også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder.

Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske og internationale retsforhold.  Advokatgruppen er medstifter og medlem af Multilaw - et af verdens største advokatsamarbejder med kontorer i alle dele af verden.

Som personer og firma er vi en meget levende størrelse, der udvikler sig hver eneste dag. Vi tror på gamle dyder og sund fornuft, men i nutidens og fremtidens indpakning.

I Horsens sidder, blandt flere, Michael, Claus og Jesper, som har deres gang i klubben:

Michael Bach Jensen: M: 21 46 83 47   ·   mbj@advokatgruppen.dk

Claus Winther Jensen: M: 20 47 01 11   ·   cwj@advokatgruppen.dk