Øvrigt

Driving range lukket - Boldopsamling

Kære medlemmer

Vores driving range opsamler kæmper ikke alene med at kunne samle bolde pga. den våde undergrund, vi kæmper også med, at flere tusinde bolde forsvinder.

Derfor afholdes der lørdag den 30. marts 2019 "Boldopsamling på Driving Range" - hvor vi forsøger at tilvejebringe de fleste af disse bolde.

Denne gang er der 2 forskellige boldopsamlinger - du kan enten melde dig på formiddagsholdet eller eftermiddagsholdet.

Formiddagsholdet:
Vi mødes alle på driving rangen kl. 9.00 til en kop kaffe og "en lille en".

Fra kl. 9.00 til ca. 11.30 samler vi bolde på driving rangen (primært i skoven og i vandløbene, - så husk gummistøvler) hvorefter vi får en lille frokost sammen med eftermiddagsholdet.

Eftermiddagsholdet:
Vi mødes kl. 11.30 til en lille frokost med formiddagsholdet.

Fra kl. 12.30 til kl. ca. 15.00 samler vi bolde på driving rangen (hele græsarealet).

Vi håber, at der mindst er 15 på hvert hold der har lyst til at deltage.

Tilmelding via Golfbox www.horsensgolfklub.dk under klubturnering.

Det plejer at være rigtig hyggeligt - så mød op og hjælp os :-)

Tidligere år har vi været omkring 30-40 personer som samlede omkring 30.000 bolde, til en værdi af ca. kr. 2,70 pr. stk! - dvs. et ca. beløb på kr. 81.000,-.

Sekretariatet og Mogens, Driving range bestyrer

30. mar 2019