Turneringer

Short Game Test

Sponsor: Murerfirmaet Klaus Jensen

Kære medlem

Så der igen, Short Game Test, den 23-02-2019, kl. 9.50. Dette er mødetid ved starterhuset.

Hvis der på dagen kl. 8.30 er hård frost eller megen regn, aflyses spillet.

Der er tre håndmadder og en øl/vand i restauranten efter testen, til kr. 95,- for dem der melder sig på til dette ved tilmelding. Betaling skal fremtidigt ske i restauranten.

Håber naturligvis at se mange af jer der har deltaget tidligere, men få gerne jeres golf bekendte med også. Formatet er det samme, dog er det også forberedelse til den senere Short Game Challenge, hvor vi jo gerne skulle sende klubrepræsentanter til landsfinalen fra Horsens Golfklub.

Format/betingelser:
Spillerne skal kunne dokumentere fuldgyldigt hjemmeklub-medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union.

Der spilles i 4 kategorier med i alt 12 rækker, som er: Piger, drenge, damer og herrer med inddeling i 3 rækker for hver kategori efter handicap. Se evt. disse på DGU's hjemmeside.

Du får udleveret scorekort.

Scorekort afleveres til afgørelse af dagens placeringer.

Det forsøges at skaffe nogle små præmier også til de bedste på dagen. Dette vil også foregå i restauranten efterfølgende, det er ikke et krav at man tilmelder sig spisningen.

Short Game Challenge er for ALLE, som har lyst til at prøve kræfter med de 8 øvelser/discipliner indenfor shortgame spektret og som har lyst til at få en sjov oplevelse sammen med andre, uanset hvilket niveau du er på. Der spilles i forskellige rækker, så det er et tilbud til ALLE!

Tilmelding på Golfbox.

Håber vi ses til en sjov event!

På vegne af Horsens Golfklub

Rasmus Steiniche - E-mail: rascal@live.dkTlf. 2614 1836