Bestyrelse

Horsens Golfklub skifter formand

onsdag d. 7. marts 2018 kl. 09:38

Per Offersen, som har været formand i 11 år og næstformand i 3 år, har ønsket at stoppe som formand for at give plads til nye kræfter i bestyrelsen.

Bestyrelsen har taget Per Offersen ønske til efterretning og har på dens første møde efter generalforsamlingen konstitueret sig som nedenfor:

·         Formand Henning Barsøe

·         Næstformand Per Offersen

·         Økonomi Steen Funch

·         Junior/Elite udvalgs koordinator Karen Grøn

·         Banechef Henrik Nielsen

·         Turnering og sport Hans Lomholt

Per Offersen fortsætter i bestyrelsen som næstformand i hans valgte periode på de næste 2 år, hvorefter Per Offersen ønsker at udtræde af bestyrelsen.

Med Henning Barsøe, som tidligere har været medlem af bestyrelsen, får golfklubben en erfaren og ledelsesmæssig kompetent person til at tage over efter Per Offersens lange periode som formand.

Samtidig er bestyrelsen sikret en periode med en fornuftig overgang og kontinuitet i bestyrelsen.

På golfklubbens vegne takker bestyrelsen Per Offersen for hans mangeårige indsats som formand og næstformand for klubben.

Per Offersen er den længst siddende formand og medlem af bestyrelsen i klubbens 45 årige historie.