Spillersponsorat til eliten

fredag d. 26. januar 2018 kl. 13:20

Spillersponsorat søges til Horsens golfklub herre elite

Vi har i herre eliten den unikke mulighed for at eksponere interesserede virksomheder, derfor henvender vi os til dig/jer i håbet om at du/i kunne være interesseret i at blive sponsor for en eller flere spillere.

Vores herre elite er bestående af et 3.div og 5.div. Vi er i alt 16-18 spillere som træner hver tirsdag og torsdag. Der er 3 match weekender på en sæson plus evt oprykningsspil.

Elite golf er golfens svar på divisionsfodbold. Dog er elite golf henvendt til spillere med lavt handicap og stabilt golfspil. Vi er i vores elite afdeling alle i handicap 7 og nedefter.

Som sponsor har man rigtig gode muligheder for at blive set af en købestærk kundegruppe. Du/i vil blive holdt orienteret om hvordan det går med holdene. Der vil være mulighed for at få sendt et nyhedsbrev rundt til golfklubbens medlemmer 2-3 gange i løbet af sæsonen, og på horsensgolfklub.dk under sponsorer vil der linkes til jeres hjemmeside. Du/i vil ligeledes blive inviteret til en hygge match med elitespillerne.

Prisen for 2018 sæsonen:  1600 kr. ekskl. moms.

Er du/i interesseret i at tegne et sponsorat og hjælpe os på vej mod en succesfuld sæson, eller er du/i interesseret i at høre mere om hvem vi er, så tøv ikke med at kontakte Jesper Bejerholm - tlf. 2298 00 95.