Flere positive resultater fra Horsens-drengene

mandag d. 9. juli 2018 kl. 15:13

Flere af spillerne fra herreeliteafdelingen i Horsens golfklub har leveret flotte resultater til diverse turneringer i juni måned. Denne artikel danner et overblik over nogle af de bedste resultater.

Vejlematchen 30/06 – 01/07

Vejlematchen blev spillet over tre runder med to runder om lørdagen og en finalerunde om søndagen, hvis man da formåede at klare cuttet. Turneringen foregik i Vejle Golfklub, hvor det var Sletten og Parken som skulle spilles. Der var 61 dygtige golfspillere tilmeldt turneringen, og Simon Kaiser Frederiksen var en af disse spillere. Han leverede en utrolig flot indsats hvor han efter de tre runder endte i en score på -1, hvilket placerede ham på en flot 4. plads. Her var det specielt hans anden runde i 71 slag der var god. Turneringen blev vundet i -4.

JDT runde 3 i Horsens 24/06

JDT havde lagt vejen forbi Horsens Golfklub i slutningen af juni, hvor der skulle spilles nettogolf. Her var det en af Horsensdrengene der vandt, da Lau Moesgaard præsterede en flot runde med en nettoscore i -3. Dette skete efter en bruttoscore i 79 slag, hvilket var tre slag bedre end handicap for den unge mand, der krydrede sin runde med tre birdies. Foruden Lau deltog unge Anders Jensen også i turneringen, hvor han på fornemt vis præsterede turneringens bedste bruttoscore, da han gik banen i 77 slag, hvilket gav den unge mand en 3. plads i nettoturneringen.

Dermed har Horsens herreeliteafdeling endnu engang gjort det flot ved flere lejligheder i det danske golflandskab.

Skrevet af Daniel Frederiksen