Horsens Golfklub  
 
Print

Elite

Update fra Smilla - vores elitespiller

mandag d. 1. april 2019 kl. 10:24

 

I Januar var jeg på træningslejr med landsholdet. Turen gik denne gang mod Abu Dhabi, et sted jeg aldrig har været så det var interesant. Jeg havde en super fed tur, jeg fik trænet en masse og fik mulighed for, at se om tingene havde rykket sig den rigtige vej henover vinteren. Jeg må sige det lovede gode takter. Derudover var vi ude og se “Abu Dhabi HSBC Championship” fed oplevelse at se de helt store stjerner i aktion. 

Alt i alt en vellykket træningslejr.

 

I slutningen af Januar spillede jeg Portuguese Ladies. Hvor jeg var virkelig godt spillende i to af runderne og fik lov at mærke spændingen ved at blande sig med toppen af leaderboardet. Med runder i 69-73-84-79 endte jeg på en 40. plads, men fik bekræftet med det spil jeg spillede de første to runder, at jeg kan være med helt oppe i toppen. 

 

I februar var jeg hjemme for at gå lidt i skole og knokle videre i indoor i Ikast. 

 

I starten af marts gik turen endnu engang til Abu Dhabi med landsholdet, hvor temaet for lejren denne gang var samarbejde spillerne i mellem og Championship week, hvor der er fokus på en masse spillelignende situationer med en masse følelser, som man også støder på til “rigtige” turneringer. Lejren var en super god forberedelse til Italian Ladies som jeg spillede to uger efter. 

 

Jeg er netop lige kommet hjem fra Italian Ladies, hvor jeg bøvlede en del med kontakten på mine jernslag. Jeg drivede bolden virkelig godt, puttede og chippede tilstrækkeligt og var ret skarp mentalt, så taget de mange dårlige slag i betragtning og del missede putts til dels grundet nogle greens, der var i virkelig dårlig stand, er jeg overordnet set tilfreds med processen under turneringen og det resultat jeg fik ud af det. 

 

De næste par dage skal jeg på studietur med min klasse, så der bliver ikke tid til super meget træning, men der vil blive knoklet når jeg kommer hjem for i starten af april skal jeg spille Soto Grande (European Nations Cup), som jeg er blevet udtaget til at spille med 2 fra damelandsholdet og 4 fra herrelandsholdet. 

 

I kan som altid følge med på golf.dk hvor de ligger links op til turneringerne.

 

Med venlige solskinshilsner 

Smilla