Horsens Golfklub  
 
Print

Øvrigt

Ny golfbane !

tirsdag d. 2. februar 2010 kl. 08:08


Ny golfbane !

 

Vinter, kulde, sne på vor bane og alt frosset ned til langt under nul, det er efterhånden rigtig lang tid siden jeg har spillet en rigtig golfrunde på en grøn bane.

De slag man kan slå i indendørs giver ikke nær den oplevelse en golfrunde byder på, men bidrager selvfølgelig til at vedligeholde svinget.

Her i weekenden hvor vi igen havde fået et pænt lag sne, var det jo nærliggende at tage langrendsskiene frem, prøve om ikke isen på fjorden efterhånden var tyk nok til at bære en lettere overvægtig midaldrende mand sidst i fyrrene og få luftet hunden.

Isen på fjorden var mindst 30 cm tyk og efter en flot tur på skiene fra inderfjorden til Stensballe og retur, fik vi så ideen, hvorfor ikke hente jernene, improvisere et par huller og så spille lidt golf.

De 2 store drenge var straks med på ideen, orange bolde, en fejekost, nogle gamle jern i bærebaggen og så af sted.

Vi ”fejede” 2 greens, satte kosten fast i sneen som det ene flag, og et par hundrede meter væk skiene som markering af det andet hul. Frem og tilbage gik det så mellem disse 2 huller, der blev lavet flere birdies end boogies og ”FJORDGOLF” er en udmærket form for vintertræning, specielt kan sneslagene sammenlignes med bunkere.

 

Banen kan sagtens udvides med både par 4,5 og 6 huller, dog anbefales at sejlrenden er OB.

 

Med venlig hilsen

Hans Lomholt