Dramatisk start for 3. division

mandag d. 3. maj 2010 kl. 22:21

Lørdag 1. maj spillede 3. division første holdkamp hjemme mod Aarhus Aadal, det blev en på flere måder højdramatisk match.

Ganske kort tid før tee off, fik jeg bud om at Graham Oakley måtte trække sig fra vores stærke foursome, da Else havde fået et kraftigt migræneanfald som naturligvis krævede hans fulde opmærksomhed.

Heldigvis var 8 spillere mødt, op og Søren Meldrup blev sendt til opvarmning.

Vi kom ok fra start, men efter ni huller lå matchen meget lige, kunne vippe til begge sider, dette fortsatte og det endte da også med at matchen blev delt 7 -7.

Søndag d. 2 maj, udekamp mod Odder, Torben Lind afløser undertegnede som holdkaptajn som pga. konfirmation kun kan deltage 11 huller som caddie for Mikkel Jensen.

Efter de 11 huller er spillet, er Mikkel på trods af godt spil, par +3, nede med 3, men med en meget flot indsats på bagni, deler Mikkel matchen med en birdie på hul 18.

Efter de ni første huller er hele matchen meget lige, kun et par spillere er 3 oppe nemlig Rasmus Myhre og Jacob Madsen, som også begge vinder deres kampe tidligt.

1 singlen svinger frem og tilbage, men Søren Braas har den rette kampånd og deler matchen med en birdie på hul 18. Søren Meldrup har også godt fat i sin modstander og slutter på hul 16 3/2.

Foursomen med Graham Oakley og Carsten Sørensen vinder 2/1, samlet bliver det til en storsejr på 12/2 i en match som er mere lige end cifrene antyder.

Vi indtager førstepladsen i puljen på en bedre score end Aarhus Aadal.

For fuldstændige resultater og stilling se her.

Hans Lomholt