Perfekt start for Horsens i kvalifikationsrækken.

onsdag d. 5. maj 2010 kl. 21:37

Vi startede hjemme d. 1 maj, mod Juelsminde, på hvad der skulle vise sig at blive en temmelig regnfuld formiddag. Vores 5 single Jesper Uldum, lukkede sin match ret hurtig og vandt 6/5. Resten af singlerne måtte hele vejen til hul 18, før deres matcher var afgjort.
Det hele var rimelig lige ret længe, indtil vores foursome Jacob og Christian, fik den i hus på hul 16, efter lidt blandet spil fra begge sider. Christian måtte bla. slå en ny bold efter at have ramt en el-ledning.
Højdepunktet på dagen må dog være Thomas Rasmussen`s flotte Hole in one fra backtee på hul 14, Tillykke Thomas.

Vi vinder matchen 10-4.

Super indsats af alle, trods vejret.

Den 2. maj, tager vi til Stensballe Golfklub, hvor der til gengæld fra i går er strålende solskin hele vejen rundt. Matchen derimod bliver meget spændende og bliver ikke afgjort før aller sidste put på hul 18.
De stiller et meget stærkt hold med 2 proer på holdet og de vinder også deres matcher forholdsvis sikkert, og da de også vinder en single mere, ser det på et tidspunkt lidt sort ud, Men min 5 og 2 single, får hevet to snævre sejre hjem, 1-0 og 2-0, godt kæmpet! Da jeg så hører at foursomen er 3 up med 3 igen, og den giver 4 point, for jeg håbet tilbage, men da det så taber hul 16 og 17, plus at de kommer i problemer på hul 18, da må jeg indrømme at så blev det lige spændende nok, for tabte de også dette hul ville matchen gå til Stensballe.
Men de får henholdsvis slået og puttet bolden, så Jacob til sidst står med et meget svært 1,5-2,0 meter put ned af bakke, for at dele hullet.
Jacob sætter bolden igang og da den forsvinder ned i hullet, ville jublen ingen ende tage. Super put, Jacob.

Vi vinder matchen 8-6. Vi fører nu puljen.

Tak til alle spillerer, for en rigtig flot indsats i weekenden, glæder mig til næste gang.

mvh.
Jan Ingerslev Rasmussen