Skuffende weekend for 3. division

onsdag d. 9. juni 2010 kl. 09:24

Inden weekendens 2 kampe lå vort 3. divisionshold på førstepladsen og det var med store forventninger vi stillede op til de 2 matcher i weekenden.

Lørdag spillede Søren Braas, Rasmus Lomholt, Christian Lind, Rasmus Myhre og Jacob Madsen singlerne og Graham Oakley og Carsten Sørensen foursome.

Lørdagens match på hjemmebane var mod Juelsminde som løb af med en 10 – 4 sejr, kun vor første single og anden single – Søren Braas og Rasmus Lomholt – vandt.

Et knebent nederlag på 1 – 0 til foursomen cementerede det dårlige resultat.

Til søndagens udekamp mod Aarhus Aadal lavede vi om på foursomen, da denne giver 4 point må den ikke tabes, så Søren Braas og Carsten Sørensen tog den.

Undertegnede gik caddie for første singlen - Graham Oakley - som spillede blændende golf og lukkede kampen på hul 15, humøret var derfor højt inden vi fulgte resten af spillerne, foursomen tabte stort, 2. single Rasmus Lomholt tabte på hul 17, 5 singlen – Jacob Madsen var 3 op efter 3 delte så to og tabte de næste 9 i træk, Rasmus Myhre pyntede på resultatet ved at vinde sin match 6 – 4 , Christian Lind spillede også godt, og delte sin match. I alt et samlet nederlag på 9 – 5 og en meget skuffet holdkaptajn. Der er heldigvis god tid til næste kamp, første weekend i august hvor vi gerne vil slutte pænt af og bevare pladsen i 3. division.

For fuldstændig oversigt se her.

Hans Lomholt