3. division vinder grundspillet

tirsdag d. 10. august 2010 kl. 10:58

Efter en forrygende spændende weekend, kan vort 3. divisionshold hvile lidt på laurbærrene inden oprykningsspillet til 2. division i september.

Inden weekendens 2 afsluttende matcher, så det en anelse sort ud, vi lå på 3. pladsen i gruppen med stor sandsynlighed for nedrykning hvis vi tabte lørdagens match mod Odder på hjemmebanen. Vi havde en teoretisk mulighed for at vinde grundspillet, men det var ikke noget vi tænkte på, da det krævede både 2 sejre, og at de øvrige resultater flaskede sig.

Rasmus Myhre, Christian Lind, Jacob Madsen, Søren Braas Skytte, Rasmus Lomholt, Carsten Sørensen og Graham Oakley udgør holdet denne flotte lørdag.

Ret hurtigt kommer Rasmus Myhre op i matchen og efter 9 huller er han 4 op og lukker matchen på hul 14 5/4. Christian Lind er meget lige på forni og AS efter ni, desværre er Christian lidt uheldig på bagni og taber 3/2, Søren Braas Skytte må helt uvant spille 18 huller inden han lukker sin match 1/0. Rasmus Lomholt er 1 op inden hul 17 hvor han driver greenbunkeren og modstanderen slicer sin bold langt til højre. Bolden findes ikke og da Rasmus har hørt efter til regelundervisningen kan han ikke godkende at bolden skulle være gået i søen, altså sejr 2/1. Vor foursome med Graham Oakley og Carsten Sørensen bider godt fra sig mod de stærke modstandere men må give fortabt på hul 17 3/1. Stillingen i matchen er nu 6-6, Jacob Madsen som spiller 3. single er på hul 18, og ligger lige udenfor green i 2 mens modstanderen har brugt 3 slag. Alle spillere og tilskuerne har samlet sig omkring hul 18 hvor afgørelsen vil falde, Jacob er så nervøs at man næsten kan mærke at jorden ryster under ham og han har et lidt dårligt slag ind mod pinden, modstanderen er også mærket af situationen og da han bruger 2 slag om at komme i position kan Jacob strække armene i vejret 1/0.

Samlet sejr i den meget nervepirrende kamp 8-6 og endnu en sæson i 3. division er hjemme.

I den anden puljematch har Juelsminde slået Aarhus Aadal med 8/6 og inden søndagens match er de da også storfavoritter til at vinde puljen, da de slog os 10/4 i Horsens.

Igen starter Rasmus Myhre flot og lukker matchen på hul 15 5/3. Christian Lind går en flot runde i 1 under banens par, men da Juelsminde spilleren er 2 under taber Christian 1/0, Jacob Madsen ser længe godt ud, og er 4 op efter 11 huller, men nogle huller og flot spil af Juelsminde spilleren senere, er der udlignet. På hul 18 slår Jacob drivet over på hul 17 fairway, men man kender vel sin anden hjemmebane, og da Jacob slår sit andetslag over træerne og lander 2 m bag vandhazarden ved green er sagen klar 1/0. Søren Braas Skytte spiller forrygende og med 7 birdies er han 5 op efter 10 huller, nogle huller senere er dette forspring dog reduceret til 1 op, og Søren må for anden dag i træk spille hul 18 for at vinde, 1 /0. Rasmus Lomholt kommer hurtigt ned i matchen mod Juelsminde, får sig kæmpet godt tilbage i matchen, men må strække våben på hul 17 efter et skidt drive, (2/1). Foursomen med Graham og Carsten går frem og tilbage og er AS efter 17 huller, stillingen er 6-4 i vores favør inden denne afgøres. Begge hold slår jern ud, Graham slår lidt i venstre, Juelsminde midt i fairway, begge sider har lidt over 100 m til pinden, Carsten slår vores andetslag, bolden lander lige over greenbunkeren 1/2 m fra greenen i halvskidt leje, Juelsminde slår deres andetslag, fra greenen hvor alle spillere og tilskuer fra Horsens og Juelsminde står, ser slaget godt ud, lige på pinden – men ikke lang nok – bolden landet i vandhazarden. Graham vælger at putte bolden mod pinden og efterlader Carsten et 1 ½ m put som han sænker, Juelsminde får en bogey, 1/0.

VI VINDER SAMLET 10-4, de samme cifre som vi tabte med på hjemmebanen, men da vi har flere matchpoint end Juelsminde, er vi på en foreløbig førsteplads.

Vi vælger at køre til klubben for at fejre det gode resultat, under frokosten sidder vi alle med vore smartphones for at se om da ikke snart puljen bliver opdateret, og så er den der – Odder slår Aarhus Aadal i Aadalen med 12/2, et resultat der betyder at det utænkelige er sket – VI VINDER GRUNDSPILLET og skal spille op oprykning til 2. division på Marbæk banen i Esbjerg i september :-) SÅDAN.

Se også: Resultat

Med golfhilsener