KEDELIG WEEK-END FOR 1. DIVISION SENIOR

onsdag d. 11. august 2010 kl. 16:36

Danmarksturneringen 2010 skulle i week-enden finde sin afslutning.

Vores målsætning var for sæsonstart at overleve i 1. division. Som følge af at DGU fra sæson 2011 ændrer 1. division fra 12 hold til 8 hold, skulle vi blive 1 eller 2 i puljen eller i hvert fald ikke dårligste 3´er i de 3 puljer. Vi var inden week-enden stort set sikker på ikke at ende som nr. 4 i puljen med garanti for nedrykning.

Lørdag i Ålborg mødte vi puljens nr. 4, som vi på hjemmebane havde slået 10 - 2. Vi troede, at vi kunne få mindst uafgjort i Ålborg, men det endte i et nederlag på 9 - 3. Vi var således bedre end Ålborg indbyrdes, hvorfor vi ville ende som nr. 3 i puljen, hvis begge hold tabte søndag i henholdsvis Odense og Århus.

I Ålborg vandt Torben Vind flot 4 - 3 og Hans Poul Petersen delte sin match. Eva Panduro, Niels Rühne og Kirsten og Henrik Myhre tabte alle deres matcher.

Søndag i Odense blev efter hjemmeholdets sejr over Århus med 8 - 4 ekstra spændende. Vi havde ændret mellem Eva og Kirsten i foursome i et forsøg på om det kunne skabe en overraskelse. Det var ingen succes og alle vore matcher blev tabt, bortset fra at Torben som sædvanlig vandt sin match. Samlet et nederlag på 10 - 2.

Vi vidste nu, at vi var afhængig af resultaterne fra den sjællandske pulje, hvor Helsingør og Hillerød begge kunne ende dårligere på en 3. plads end os. Desværre endte det med Helsingør på 3. pladsen også fik 4 point og negativ målscore på 10, mens vi fik en 3. plads og en negativ målscore på 12. Vi må derfor den tunge gang ned i 2. division.

Vi sørgede dog for at drikke lidt gravøl på vejen hjem i Eva´s sommerhus. Vi lovede hinanden, at Horsens Golfklub efter sæson 2011 igen har et hold i 1. division.

Tak for sæsonen 2010 og andre hyggelige stunder  til mine holdkammerater.

Henrik Myhre
holdleder